skip to Main Content
+36 72 313 942 | +36 30 277 7011 info@boschpecs.hu Hétfő - Csütörtök: 8-17, Péntek: 8-16.30
Autójavítás

Ha problémái vannak járműve bármely mechanikai rendszerével, szakembereinkre bátran rábízhatja azok kijavítását. A legújabb tesztberendezésekkel és eredeti alkatrészekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kötelező és inspekció szerviz

A rendszeres olaj- és szűrőcsere révén automatikusan biztosítható a motor élettartama alatt a zökkenőmentes működés. Ezért mindig tartsa rajta a szemét a jármű kilométer-számlálóján, és szükség esetén ellenőrizze a motorolaj szintjét! A motorolajcsere mellett pedig éppen olyan fontos a rendszeres levegőszűrő- vagy az üzemanyagszűrőcsere is. Mindebben állunk rendelkezésére.

Vezérműszíjak, ékszíjak és vezetőgörgők cseréje

Az autókban található fogasszíj állandó mechanikai, kémiai és hőterhelésnek van kitéve. Nagy sebességnél a vibráció és a hőmérséklet-különbségek miatt a vezérmű összetevőinek is nehéz dolga van. Ezért a járműgyártók fix szervizelési időszakokat határoznak meg a fogasszíjra és a kopásnak kitett valamennyi alkatrészre, a motor megbízható hosszú távú működése érdekében. Kérje munkatársaink segítségét!

Műszaki, és hatósági vizsga ügyintézése

Új autók esetében a műszaki vizsga érvényessége 4 év. Használt gépjármű esetében a vizsgáztatást jogszabály szerint kétévente kell elvégezni. Először a kipufogógáz-kibocsátási vizsgálatra kerül sor: ezzel a jármű szennyezőanyag-kibocsátását mérve ellenőrizzük, hogy az a törvénybe foglalt határértékeken belül van-e. Ezt követi az általános átvizsgálás, amelynek keretében egy független szakértő ellenőrzi a jármű biztonságosságát, ezután pedig – ha az eredmények kielégítők – a gépkocsi megkapja szervizünkben a friss műszaki vizsgát.

Fékjavítás

A tökéletesen működő fékrendszer létfontosságú, nem csak ön számára, hanem a forgalom többi résztvevőjének érdekében is. Ezért, a biztonság kedvéért rendszeresen ellenőriztesse valamennyi vezetésbiztonsági rendszer állapotát! A fékrendszeren végrehajtott karbantartási és javítási munkák esetében kulcskérdés a bizalom, ezért figyelünk oda a legapróbb részletekre is a fékbetétek- és tárcsák cseréjekor. Bízunk a Bosch elsőosztályú termékeinek kiváló minőségében, mert ha a biztonság a tét, semmiféle kompromisszumra nem vagyunk hajlandók.

Futóműszerviz

A számok magukért beszélnek: Magyarországon a balesetek 50 százalékát a 10 évesnél öregebb vagy 150.000 kilométernél többet futott járművekben található, rossz állapotú lengéscsillapítók okozzák. De már a 3 éves gépkocsik 9,3 százalékában is súlyos hiányosságok tapasztalhatók. Érdemes tudni: A meghibásodott csillapítóelemek akár 20 százalékkal is megnövelhetik a féktávolságot és fokozhatják a gumiabroncsok kopását. Ügyeljen az autó futóművének állapotára, és ha bármi rendellenességet tapasztal jelentkezzen be hozzánk átvizsgálásra!

Abroncs és gumiszerviz

Teljeskörű gumiabroncs-szolgáltatást nyújtunk gépkocsijához: tanácsot adunk a kiválasztandó típusra vonatkozóan, felhelyezzük és kicseréljük a téli-nyári gumikat és kívánságra tárolási lehetőséget is biztosítunk. A professzionális szervizelés és javítás mellett szakembereink az abroncsnyomást és a gumiabroncsok futófelületét is ellenőrzik, de a makacs defektek javítását is vállaljuk.

Klíma szerviz

A klimatizálás a mai gépkocsik többségében már alapszolgáltatás, de csak a klímaberendezés rendszeres karbantartásával biztosítható a hosszú élettartam. A hűtőközeg elszivárgása nem az egyetlen hibalehetőség, ezen kívül baktériumok és gombák halmozódhatnak fel, amelyek a klímarendszer elégtelen tisztítása esetén kellemetlen szagokat okozhatnak. A klímatisztítást munkatársaink akár soron kívül is el tudják önnek végezni!

Márkafüggetlen autó és gyorsszerviz Pécs, Bosch garanciával!

Hibatároló kiolvasás és diagnosztika

Ha a járműben az elektronikai rendszerre visszavezethető hiba történik, vagy kigyullad valamely figyelmeztető lámpa, szakembereink gyorsan megállapítják a problémát. A legújabb diagnosztikai berendezések segítségével azonosítják a probléma lehetséges okait, és szakszerűen orvosolják a rendszer hibáit.

Elektromos javítások, akkumulátor, generátor, indítómotor szerviz

Van fogalma arról, hogy milyen állapotban van az akkumulátora? A legtöbb járművezető nem gondol erre, amíg egyszer csak be nem következik a kényszerű megállás vagy a sikertelen indítás. Akkumulátor cserét akár azonnal, egyéb villamos javításokat rövid határidővel vállalunk.

Világítási rendszerek javítása

A látás és a láthatóság az év minden szakában létfontosságú a biztonságos közúti közlekedés szempontjából. Ezért a fényszóróit érdemes rendszeresen átnézetni műhelyünkben.

GPS beszerelés

Szerződött partnere vagyunk a budapesti IT-WARE Kft.-nek mely tökéletes és profi megoldást nyújt akár magánszemélyeknek, akár több száz autós follával rendelkező vállalkozásoknak.

Erőátvitel, meghajtás javítás

A kuplung szerkezet erőátviteli szerepet tölt be a motor és a sebességváltó között. A gépkocsi, és ezáltal a tengelykapcsoló használatával a kuplung előbb vagy utóbb elhasználódik. Ilyen esetekben a kuplung alkatrészek cseréje nyújt megoldást.

Flottakezelt és lízingelt autók javítása

A Bosch Car Service partnerek a gyárival megegyező – márkafüggetlen – javítás technológiát használják a javítás során, a Bosch által biztosított elektronikus szerviz információs rendszer szerint. Ezáltal hosszú távon és kiszámíthatóan üzemeltethető folttája. Kiemelt partnereink között szerepel a LeasePlan Hungária Zrt, Mercarius Flottakezelő Kft, Flexfleet Zrt, Business Lease Hungaria Kft.

Back To Top