skip to Main Content
+36 72 313 942 | +36 30 277 7011 info@boschpecs.hu Hétfő - Csütörtök: 8-17, Péntek: 8-16.30

AKCIÓ minden Bosch levegőszűrő árából októberben

A levegőszűrő szerepe nagyon fontos, hiszen védelmet nyújt a motor számára, meggátolja a szennyeződések és a por bejutását a motor égésterébe, csökkenti annak zaját, stabilizálja és kiegyenlíti járását. Egy eltömődött levegőszűrő rontja az üzemanyag keverék képződését, csökkenti a motor teljesítményét, emeli az autó fogyasztását és rövidítheti annak élettartamát. Cseréjét tehát semmiképp sem szabad elhanyagolni.

Műhelyünkben napi szinten végzünk kötelező, valamint időszakos szervizeket, ami azt is jelenti, hogy szerelőink napi szinten cserélik az említett levegőszűrőket. A minap azonban még a mi figyelmünket is felkeltette az a szűrő, amelyet egy Nissan típusú személygépjárműből szereltünk ki. Rendkívül elhanyagolt állapotban volt, ahogy ezt a mellékelt kép is mutatja.

Levegőszűrő csere

Ennek apropóján szeretnénk felhívni a figyelmet az októberre meghirdetett akciónk részleteire.

A Bosch levegőszűrők minden autógyártói szabványnak megfelelnek és mindemellett kiváló ár/érték arányú termékek is. Ha úgy érzi, hogy az Ön autójában is időszerű lenne a levegőszűrő cseréje, akkor kérjen hozzánk időpontot vagy jelentkezzen be az online időpontfoglaló segítségével és vegye igénybe a szolgáltatásunk most kedvezményes áron.

Októberben 20% kedvezményt biztosítunk minden Bosch levegőszűrő árából. Az akció a fogyasztói, kiskereskedelmi árból értendő, egyéb akcióval nem összevonható!

Érvényesség: 2020.10.01. és 2020.10.30. között

www.boschpecs.hu

Back To Top